Почистване на двигателя с Carbon Cleaning

Почистване на двигателя с Carbon CleaningС Carbon Cleaning поддържатe двигателя Ви чист, а това ви дава възможност да удължите живота му, без да сменяте скъпи части.

Благодарение на дългогодишното развитие и използване на най-новите технологии, ние можем да намалим разхода на гориво с до 10% и да го върнем в най-добрата му форма само за 30мин.

- Премахва карбоновите отлагания от бензиновите и дизелови двигатели. - Възстановява икономичността и мощността на двигателя. - Предотвратява натрупването на карбон и запушването на катализатора, EGR клапана и вихровите клапи.

Защо двигателя се замърсява?

Подобно на човека, всеки един двигател има отделителна система. При ежедневната употреба на вашият автомобил и работата на двигателя, постепенно се натрупват нагари и карбонови отлагания вътре в него и изпускателната система, тези карбонови отлагания са естествен процес от изхвърлянето на продуктите на горенето. Затова и своевременно е необходимо да се почистват.

Грижете се за хигиената на вашият двигател Отвътре!

Дайте възможност на вашият двигател да диша дълбоко, защото той го заслужава и ще ви се отблагодари с по-нисък разход на гориво и по-голяма мощност.

Подарете на двигателя си Carbon Cleaning, почистването, от което той се нуждае!

Ако не искате да видите това във вашият двигател, ако обичате dвтомобила си и не желаете скъпи ремонти почиствайте Двигателя на автомобила си 2 пъти годишно или на всеки 15 000км. Вече много хора се възползваха от процедурата и те са безкрайно щастливи от крайният резултат