ЗА КОНТАКТИ

София, ж.к. Надежда 1
тел. 0893 582 628

вижте на картата>

ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН - ТЕЧНА ФАЗА

агу АВАНГАРДНА ТЕХНОЛОГИЯ
Не са необходими допълнителни компютри - използва се този на колата. Развойно-технологичният отдел на фирма ИКОМ, след дълги години на непрекъснати инвестиции, създаде газовата уредба JTG – Комон рейл, изцяло нова концепция.

Преимуществото се състои в това, че оригиналното управление на колата на бензин остава такова каквото е и за работа на газ. Освен това, тъй като става впръскване на течна газ, се увеличава мощността на двигателя, като се използват физическите характеристики на пропан-бутана.

течна фаза на газов инжекцион

агу ЕКОЛОГИЧНО ЧИСТА СИСТЕМА
газов инжекцион течна фазаГазовият инжекцион на течна фаза може да изпълнява решаваща роля при намаляване на нивото на замърсяване на атмосферата, особено в градовете.
Използването на пропан-бутан представлява сериозна възможност за намаляване на почти всички параметри при замърсяването на околната среда.

За автомобилите с газови уредби освен това не са валидни и ограниченията за движение, а освен това на тях им е разрешено да се движат дори и когато центровете за наблюдение на вредните газове в атмосферата отчитат преминаване на максималните граници на концентрации, определени от нормативите, които въвеждат ограничения за движението на другите превозни средства с конвенционални двигатели.

Има и решение на Европейския Парламент, с което в доклад на Комисията по алтернативни енергийни източници е включен пропан-бутана като ресурс на ЕО при реализирането на решението за намаляване на употребата на конвенционални горива с 20%.

агу Е ЗА ВСЕКИ
газов инжекцион течна фазаЗащото монтажа на уредбата, която е ЕВРО 4, не променя по никакъв начин оригиналната електроника и с това е пригодна за инсталиране на абсолютно всички видове инжекционни двигатели. На всеки един модел на двигател /инжекцион/ с всякакъв обем на двигателя може да бъде монтирана патентованата уредба, като с това по никакъв начин не се нарушава сигурността на автомобила.

Никакви ограничения в двигателя, мощност, скоростни кутии или други особени характеристики на двигателя не могат да попречат на инсталирането на газовата уредба.

агу Е ИКОНОМИЧНО
Уредбата позволява да се използва ниската цена на пропан-бутана, която е почти на половина от цената на бензина, а вече и на дизела.

агу Е ЛЕСНО, ИДЕАЛНО И БЪРЗО РЕШЕНИЕ
Уредбата е съставена от много малък брой елементи и практически не се нуждае от планова поддръжка. В случаи когато е необходима техническа поддръжка, то тя е сведена до минимум операции. Освен това монтажа, който не засяга механични и електронни части от двигателя на автомобила се оказва доста опростен и позволява лесно управление и контрол на уредбата.

агу ТЕХНОЛОГИИ
газов инжекцион - течна фазаМонтаж на газов инжекцион - течна фаза
газов инжекцион - течна фазаМонтаж на газов инжекцион - течна фаза
газов инжекцион - течна фазаМонтаж на газов инжекцион - течна фаза